.

webdesign

Webdesign

De meeste bedrijven gebruiken hun website vooral als marketinginstrument, als portal etalage van hun bedrijf. Waardoor nieuwe verkoopkanalen met groeipotentie ontstaan. Internet en haar toepassingen zijn grenzeloos.

Designmasters bouwt de website die u nodig heeft. Professioneel en met de juiste concept- en huisstijlbewaking zodat de website uniform aansluit op uw andere communicatiemiddelen. Uiteraard kunnen wij ook werken met Content Management Systemen, zoals o.a. WordPress.
WordPress zijn wij erg kundig in. De website wordt volledig gebouwd en ingericht naar uw wensen. U kunt zelf uw website bijhouden. Wij zullen u een kleine cursus geven zodat u heel goed zelf de basis van de website kunt bijhouden, nieuwsitems of projecten kunt toevoegen.

Designmasters kunt u uiteraard ook het werk uit handen nemen en uw website voor u bijhouden en updaten. Dit is heel erg belangrijk voor uw klanten, maar zeker ook voor uw zoekresultaten in Google. Het gehele SEO (Search Engine Optimalization) is opgenomen in uw website.

Het up to date houden en beveiligen van WordPress is even zo belangrijk. Een gehackte website kost u veel geld, u bent offline en dus onbereikbaar. Dit kan tot klantverlies leiden. Dit kunnen wij tevens voor u verzorgen. Lees hier meer over.

Heeft u al een prima website? Voor het up to date houden kunt u bij Designmasters terecht. Of laat u website door ons checken op het vlak van Google en uw vindbaarheid. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.