.

Online Marketing SEO

Online Marketing, SEO, E-mailmarketing

Het online rendement van uw website verhogen. Wie wil dat niet? Om uw website zo goed mogelijk te laten functioneren, meer relevante bezoekers te trekken en ervoor te zorgen dat uw website hoog in de resultaten van de zoekmachines staat, ondernemen wij een aantal stappen.

Wij maken een Google account (Businesspagina) voor u aan. Google Analytics wordt gekoppeld aan uw website waardoor u snel en duidelijk alle statistieken en het bezoekersgedrag kunt bekijken. Ook koppelen we diverse Google programma's aan uw website. Het geeft duidelijke technische inzichten en analyseert uw website op inhoud en techniek. Wij checken en analyseren hoe zoekmachine-vriendelijk uw website gebouwd is. Wij voegen treffende zoektermen, een sitemap en scripts toe om hoger in de zoekresultaten te komen bij zoekmachines zoals Google.

Ook zorgen wij voor de juist geschreven content, de juiste paginatitels, een goede landingspagina en Linkbuilding. Allemaal onderdelen van de zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization SEO). Ook helpen wij u bij het opzetten en koppelen van Social Media als Twitter, Facebook en Linkedin.

E-mail marketing:

Aan de hand van e-mails worden commerciële boodschappen direct naar een doelgroep toe gestuurd. Het is een makkelijke manier om snel uw doelgroep te bereiken en (nieuwe) klanten naar uw website te lokken. Wij maken professionele digitale nieuwsbrieven, in het juiste concept en uw huisstijl. In systemen waar u statistieken kunt bijhouden. En uiteraard met inachtneming van de nieuwe privacywet.

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.